Betul ke dah takder harapan dalam perniagaan sekarang?

Momentum Bisnes : Kuasai Pemasaran Digital 2023

Kuasai Pemasaran Digital 2023

Diadakan Secara

ONLINE & OFFLINE

Bisnes zaman sekarang, nak tak nak mesti nak kena online sebagai medium utama. Sebab paling utama adalah pengguna internet semakin hari semakin bertambah dengan dahsyat dan paling power.
Kenapa pentingnya kuasai digital marketing?

Benda ni sangat penting dan jadi trending untuk bisnes yang nak grow lebih besar. Salah faham paling utama kebanyakkan usahawan ialah dia anggap buat bisnes secara online sama macam offline.

Paling jelas, orang selalu menjual dalam online. Tak kira dalam Facebook, Insta, Blog, atau mana-mana platform online, mesti nak jual.

Sekarang ni, dah tak macam ni. Zaman menjual dah terkubur. Walaupun sekarang ni mudah nak onlinekan bisnes anda, tapi teknologi dan ilmu marketing semakin berkembang dan semakin mencabar.

Terutama pada persaingan. Anda akan ketinggalan kalau anda tak kuasai digital marketing yang bantu kuatkan pengaruh anda dalam bisnes online.

" SPEED tu yang penting, sebab tu saya dan Team Momentum
ready nak jumpa anda face to face untuk selesaikan isu ini segera "

Kuasai Pemasaran Digital 2023

Program ini akan membantu anda kenalpasti apa kesilapan yang sering dilakukan peniaga yang perlu anda elakkan. Apa trend terkini pemasaran di Media Sosial dan Strategi yang paling berkesan untuk anda lakukan SEGERA untuk Tarik Pelanggan dan Naikkan Jualan Anda.

Formula
"RACE"

Formula yang membantu anda dapatkan pelanggan dengan cepat, buat pelanggan setia dan beli berkali-kali.

Potensi Pasaran Setiap Pelanggan

Mengenal pasti dengan tepat siapa pelanggan, supaya tidak tersilap bila buat jualan

Teknik Ayat Copywriting

Memukau hati pelanggan dan menjual menggunakan emosi pelanggan.

Strategi Onlinekan Bisnes Dengan Cara Yang Betul

Menampakkan bisnes anda kepada pelanggan yang anda target.

5 Masalah Utama Jika Tidak Kuasai Marketing 2023

Siapa Yang Perlu Hadir

Saya Najib Asaddok akan Bimbing anda di Momentum Bisnes 2022

Najib Asaddok
Online Roket Marketing Expert

Najib Asaddok merupakan pengasas kepada syarikat Momentum Internet Sdn Bhd yang fokus membantu dan membimbing usahawan dan Bisnes Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) dalam bidang Pemasaran Digital. Beliau mempunyai pengalaman luas dalam bidang keusahawan, pemasaran dan jualan sejak tahun 2005.

Beliau telah melatih lebih ratusan ribu usahawan dan PKS dari seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei dalam bidang Pemasaran Digital dan menjadi rujukan kepada usahawan yang melebarkan sayap melalui pemasaran digital. Melalui kepakaran, kemahiran dan ilmu beliau, ramai usahawan berjaya mencapai jualan ribuan sehingga ke jutaan ringgit setiap tahun dengan Formula Online Rocket Marketing dan juga melalui Momentum Roket Platform.

Beliau telah menghasilkan 6 buah buku rujukan dalam usahawan dan pemasaran digital, antaranya Buku Roket Emel, 4 Turbo Copywriting, Momentum Bisnes & yang terbaru, buku Buat Jer.

Tahun 2019, beliau berjaya menamatkan pengajiannya dalam Master in Business Administration (MBA) dari Anglia Ruskin University. Sekarang ini, beliau sedang menyiapkan Doctorate in Business Administration di Open University Malaysia.

Dengan kepakarannya, beliau dipanggil oleh beberapa pihak seperti Maxis, SME Corp, OMNIA USB, INSKEN dan juga dari Kerajaan Negeri Johor untuk bekerjasama dalam membantu usahawan-usahawan dari pelbagai industri untuk berkongsi tentang Online & Digital Marketing.

Beliau juga pernah diundang untuk memberikan perkongsian di beberapa badan kerajaan & Universiti seperti MARA, Perbadanan Usahawan Negeri Johor, MRSM, Kolej Komuniti, UPSI, UTM, KUIS dan banyak lagi.

Selain itu beliau juga ditemuramah beberapa media seperti Harian Metro, Majalah Harmoni, Nasi Lemak Kopi O TV9, Selamat Pagi Malaysia, Astro, Sinar Harian & Majalah Remaja untuk berkongsi kepakaran beliau.

1. 100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017

2. Titanium Award – Marketer of The Year 2017

3. Titanium Award – Most Excellent Business Personality 2017

4. Nona Superwoman Award 2018 – Nona Best Media Social Trainer Award 2018

5. Titanium Award – Titanium Special Recognition 2018

6. The Brand Laureate BestBrands e-Branding Awards 2020

7. Anugerah Ikon Keusahawan Orang Muda Johor 2021 oleh Tengku Mahkota Johor

8. Dubai Marketing 2.0 Outstanding Leadership Awards 2022

Nona Best Media Social
Trainer Award 2018
The Brand Laureate BestBrands e-Branding Awards 2020
100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017
Anugerah Ikon Keusahawan Orang Muda Johor 2021 oleh Tengku Mahkota Johor
Dubai Marketing 2.0 Outstanding Leadership Awards 2022

Beliau juga banyak membantu peniaga melalui siri latihan online di Facebook, Youtube & siri emel kepada ramai usahawan. Beliau sangat percaya, hidup manusia boleh berubah jika ada ILMU, Kesungguhan & sifat berserah kepada Allah SWT. Tugas kita sebagai manusia hanya BUAT JER & konsisten capai kejayaan.

Anda juga dibantu oleh Trainer Momentum

Strategi Kuasai Digital
2023

Ini Yang Bakal Anda Terima

Item menarik menanti anda. Daftar Sekarang!!

⚠️ Amaran : Saya harap anda manfaat sebaiknya peluang ini. Wang ringgit boleh di cari masa yang sudah berlalu tak boleh kembali.

" Apa Kata Usahawan di Bawah Bimbingan Kami "

Play Video

“Tuan Najib bukan ajar tentang nak onlinekan bisnes je tapi pengurusan bisnes, teknikal, Facebook Ads.. Ni menjadikan sales bisnes saya naik mendadak dan team saya dari 3 orang naik ke 10 orang”..

Azmi Dhinan
(Founder Wafiy Collection)

Play Video

“Walaupun bisnes saya dah lebih 7 tahun, tak banyak pencapaian yang saya capai. Saya stay dengan Tuan Najib dan Team Momentum dah saya dapat lebih apa yang saya nak. Bisnes saya grow gila gila”..

Atikah Zalani
(Founder Rizka)

Play Video

“Saya ikut bulat-bulat. Dari zero saya capai RM10,000 pertama dan kini saya mampu capai lebih RM60,000. Disebabkan belajar marketing semua stok habis”..

Jessica Anak Chilli
(Stokis Skin Dessert)

Play Video

“Dengan bantuan Tuan Najib, orang kenal bisnes saya dan saya dapat upgrade kewangan saya dan keluarga. Sambal saya dah sampai Melbourne dan Jepun”..

Rita Ahmat
(Founder Genyit)

" Apa Kata Peserta Lepas yang Join Kelas Kami "

Play Video

“Saya dah belajar dengan ramai guru dan tercari-cari mana guru yang okay dengan saya dan akhirnya bila join sesi ni saya dapat jawapan apa yang saya nak”

Nurhaila
(Bisnes Bunga Hiasan)

Play Video

“Saya lebih jelas belajar secara face to face ni, dapat banyak info yang saya nak satu persatu”…

Airunila Jimmy
(Bisnes Amway)

Play Video

“Saya mula nampak apa yang patut saya buat sebab selama ni saya tercari cari mana yang betul mana yang salah”

Suhairi Farina
(Bisnes Construction)

Play Video

“Terlalu banyak benda dan buat saya tak sangka dapat banyak dalam satu masa”

Romeo
(Bisnes Super Apps)

" Apa Kata Mereka Yang Telah Hadir Ke Program Kami Sebelum Ini "

Kami Diiktiraf

Anugerah Yang Diterima

Liputan Media Tempatan

Kami Menerima Bayaran Seperti Dibawah:

F.A.Q

▶️ Boleh dapatkan bantuan team DI SINI

1️⃣ Kemaskini Pendaftaran. Buka emel ini ” [KEMASKINI SEKARANG] Pengesahan Pembelian Tiket “.

2️⃣ Selepas kemaskini, jawab soal selidik.

3️⃣ Anda akan dibawa ke Telegram Khas – Momentum Bisnes [Roadtour]

▶️ Sekiranya tiada online banking, kami boleh bantu anda dengan pembayaran CDM. Sila hubungi kami melalui WhatsApp dengan KLIK SINI

▶️ Mohon buat semakan di bahagian email. Jika tiada, mohon semak di bahagian spam atau promotion
▶️ Jika tiada boleh klik DI SINI untuk dapatkan bantuan

▶️ Boleh mendaftar sekiranya ada visa atau mastercard.
▶️ Sekiranya ada masalah untuk mendaftar, boleh dapatkan bantuan team DI SINI

▶️ Boleh klik DI SINI untuk pakej dan harga tiket penyertaan.

▶️ Pihak penganjur dengan ini menerima bahawa anda telah bersetuju dengan segala syarat yang ditetapkan.

▶️ Peserta berumur 18 tahun dan ke atas sahaja dibenarkan untuk mendaftar dan menghadiri program ini.

▶️ Peserta boleh menaiktaraf (upgrade) pakej program dari pakej rendah ke pakej tinggi tetapi tidak boleh turuntaraf (downgrade) dari pakej tinggi.

▶️ Sebarang cubaan merakam atau mengambil AUDIO, VIDEO, KAMERA atau seumpamanya tidak dibenarkan semasa Program Online/Offline berlangsung. Momentum Internet Sdn Bhd berhak mengambil tindakan ke atas peserta jika membuat sebarang rakaman semasa Program Online/Offline berlangsung.

▶️ Penganjur MELARANG mana-mana pihak mengadakan program atau latihan seumpama program ini atau menggunakan nama dan kaedah seumpamanya tanpa kebenaran bertulis daripada Penganjur yang merupakan pemilik sah harta intelek berkaitan dengan program ini.

▶️ Penganjur berhak membatalkan penyertaan peserta program yang mengingkari atau melanggari mana-mana syarat penyertaan yang dinyatakan dengan serta-merta dan yuran program tidak akan dikembalikan kepada peserta yang menyertai program.

▶️ Permohanan pertukaran yang dibenarkan hendaklah dimaklumkan secara bertulis kepada pihak penganjur sebelum program dalam tempoh 14 hari.

▶️ Anda wajib menyertai kelas ini sepenuhnya untuk layak memohon pemulangan wang jika anda rasa kelas ini basic dan tidak mempunyai sebarang input (Permohonan hanya sah dalam tempoh 7 hari selepas tarikh akhir kelas sahaja)

IKUTI NAJIB ASADDOK

MOMENTUM INTERNET SDN. BHD.